Der var en på min briks, der spurgte: “Tror du på healing?” … næhh.. tænkte jeg, ikke sådan rationelt, men jeg har set utrolige resultater hos mennesker, der var blevet healet. Jeg tror til gengæld at man kan sende signaler, energi eller kald det hvad du vil, til et område i kroppen, og at det kan hjælpe. Det er jo ikke fordi at vi mennsker er specielt gode til at mærke efter, hvor og hvornår kroppen har brug for opmærksomhed.

Jeg tror ikke at jeg er overtroisk. På den anden side: I tusinder af år har mennesket troet på genfødsel, efterliv, hjælpende ånder, healing, nåle og meridianbaner, ayahuascar, shamanisme osv. osv. For ca. 150 år siden indtog naturvidenskaben scenen, og proklamerede at det var overtro: Det der ikke kan bevises, virker ikke! 

Når jeg så en gang imellem spørger en af lægerne i min familie: “Hvor mange af naturens og universets hemmeligheder er bevist?”, så er vi enige om, at det nok kun er under en promille. Derudover må der være en grund til, at mennesket har holdt fast i deres “overtro” i tusinder af år. Hvis det ikke virkede, så var de nok holdt op.

Kropsterapi og Mindfulness København

Der er stadig pladser på Mindfulnesskurset, der starter d. 26. januar. Info og tilmelding via hjemmesiden: www.christianwinding.dk