Tilmeld nyhedsbrev på: www.christianwinding.dk, så får du alle indlæg i din mailbox.

En sildemad med fedt under.. mmm.. Det er ikke kun ved juletid at jeg spiser sild – det er hele året. Jeg elsker sild! I det hele taget elsker jeg de fisk, som ikke er opdrætsfisk, og dermed ikke pumpet med væksthormon og penicillin. Det er mad med D-vitamin, og D-vitamin, som jo er et fedtopløseligt vitamin, kan kun optages sammen med fedt. Derfor: Der skal smør eller fedt under silden! 

Der var en til, der kontaktede mig med symptomer på D-vitaminmangel. Ømme led og muskler… Det er netop i denne tid, at rigtig mange mennesker oplever netop disse symptomer. Derudover kan de opleve humørsvingninger, træthed, krampe, snurren/prikken i hænder og fødder og nogen gange også omkring munden. Vi får ikke sol nok, og mange spiser ikke vitaminpiller, og mange spiser heller ikke fedt nok til at optage de fedtopløselige vitaminer. Det er nu synd…

D-vitamin er med til at sørge for, at vores immunforsvar ikke overreagerer og dermed udvikler autoimmune tilstande. Derudover er D-vitaminet med til at holde tarmen i topform, så vi kan optage alt muligt andet godt gennem tarmvæggen.

Kropsterapi og Mindfulness København