Jeg kender det godt. Det er når jeg er i form at jeg tænker frem. Jeg tænker “det her kan blive endnu bedre.” Men når skaden så kommer (joeh.., jeg bliver også skadet en gang imellem), så kan jeg vælge imellem troen på at “det skal bare trænes væk,” og så tanken om “hvad kan jeg gøre i stedet for.”

Det første hører under fortsat planlægning, tanker om fremtiden, strandklar med vaskebræt osv. Det andet bringer mig ind i nuet. Jeg er nødt til at mærke efter, at gøre det min krop tillader og forsøge mig frem.

Mange mennesker vil måske ærge sig over situationen, De vil hellere have en anden situation, og dermed er de ikke til stede i nuet. Men at forsøge sig frem, er det samme som at lege! At lege er at være i flow, at opløse tiden.

Vi mediterer hver tirsdag kl. 17.00 – 18.00. Kom og vær med – også i morgen, men skriv eller ring, hvis du kommer.

Kropsterapi København

http://www.christianwinding.dk

Kropsterapeut udd.v. Body-sds, Mindfulnessinstruktør