Der kom en kvinde i min klinik, med smerter ovenpå skulderen. Smerterne havde været der i lang tid, og hun havde været hos andre behandlere uden større held. Det ømmeste sted var et område på størrelse med ca. en 20-krone. Jeg kunne næsten ikke røre ved det uden at der kom smertereaktioner fra kvinden.

Jeg fandt føle- og styrke forskelle på hhv. den ene og den anden skulder og arm, som fortalte mig at det sandsynligvis stammede fra nerverødderne i nakkehvirvlerne.

Der var flere nakkehvirvler der var meget låst. De blev løsnet, og som ved et trylleslag var smerter og føleforskelle væk. De låste hvirvler havde trykket på nerverne.

Selvom jeg gør det dagligt, bliver jeg, hvergang glædeligt overrasket over effekten. Kvindens glæde over smertefriheden mindede mig om, hvor meget jeg, hver dag “får tilbage” af alle de skønne mennesker der kommer i min klinik.

Kropsterapi København

http://www.christianwinding.dk

Kropsterapeut udd.v. Body-sds, Mindfulnessinstruktør