Behandlingen

Når du kommer hos mig som klient, vil vi tale om de eventuelle skader eller symptomer du gerne vil have at jeg kigger på. Derefter kigger jeg på din holdning, eventuelle skævheder og i det hele taget kropslige fremtoning.
Der behøver ikke at være noget galt. Mange kommer her også for at få en dybgående massage uden at have skader eller symptomer.

Selve behandlingen tager 45-55 min., og du starter med at ligge på ryggen på briksen, på et lagen under et tæppe, iført undertøj. Igennem hele sessionen arbejder jeg med din vejrtrækning, som er helt afgørende for en succesfuld behandling. Derudover arbejdes også med at dirigere dit fokus til forskellige steder i kroppen, imens jeg behandler.

Et af målene er at få afspændt de muskel-/sene- og fascie-områder, der kan være spændt eller skadet, men også sekundærspændinger, der næsten altid opstår andre steder i kroppen ved traumer. Muskler kan kun en ting: trække sig sammen. Jeg arbejder med at finde tilbage til deres naturlige tilstand. Det kan være, at jeg vil frigøre led i ryg eller nakke, men kun hvis du er med på det.

Behandlingen er et samarbejde mellem dig og din vejrtrækning, og mig med henblik på at genskabe en naturlig blodgennemstrømning og nervebanefunktion i de ramte områder.

Under behandlingen kan du opleve snurren i kroppen samt kulde eller varme. Det sker fordi behandlingen stimulerer dine nervebaner og blodgennemstrømning. Der vil være områder i kroppen, der pludselig får øget gennemstrømning, og når det sker samtidig med at spændinger giver efter, kan du opleve spontane følelsesudbrud. Det er helt normalt.

Efter behandlingen kan du være meget træt, og i nogen tilfælde komme i feberagtig tilstand. Det går hurtigt over og afslappet velvære indfinder sig. Det mest almindelige fornemmelse er afslappet velbehag.

Jeg anbefaler to – tre behandlinger med en til to ugers mellemrum for at få din krop til at rette sig. Jeg har også klienter, der kommer fast hos mig hver eller hveranden måned. Det gør de som vedligehold eller krops-tjek. Du er altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål.

Christian Winding     •     Peder Skramsgade 7, 2.th.     •     1054 København K     •     +45 25 85 26 80