Der er kun otte .. JA – OTTE  dage tilbage til dagen. Se lige her :

Du har sandsynligvis brug for .., eller også kender du en, der har ondt et sted, og derfor brug for reparation af skader fra arbejdsslid eller sport, afspænding, MEGET dybgående massage. Du kender måske en der er stresset…., o.lign…

Her er muligheden for at gøre noget godt for dig selv eller en ven:

Du skal bare:

1: Finde min Facebookside: Kropsterapeut Christian Winding, og trykke “synes godt om.”  Det er dejligt, men ikke nok at du trykker “synes godt om” ved de ting jeg skriver – det er selve siden du skal synes godt om, og dermed “følge”.

2: Gå på min hjemmeside, og tilmelde dig mit nyhedsbrev.

D. 19. oktober trækker jeg lod mellem de personer der har gjort ovenstående, og den Vinderen får et gavekort til en gratis behandling. Yderligere tre personer vil få tilbudt en behandling til halv pris.