Jeg har prøvet at være på sup-board kursus (sup: stand-up-paddle)  hos Hanna og Henrik fra Surf.dk. Egentlig havde jeg ikke de store forventninger til stand-up-paddle, og tog med bare for at hænge ud. Efter mere end to timers plasken rundt i totalt sommerhumør, indså jeg, at jeg ikke har leget så meget i de sidste 30 år! Det var overraskende sjovt at “sup’e.”

I sommerferien, uge 31 vil jeg være en af lærerne på Surf.dk‘s årlige sommerkursus på Samsø. Jeg guider meditationer, og laver aikido træning med stav, som vil handle om balance, fokus, vejrtrækning og grounding. 

Der vil også være undervisning i bl.a. windsurfing, yoga, crossfit, “sit-on-top” kajakker og der vil, i det hele taget, være basis for en legendarisk ferie!

Ind i mellem meditation og aikido kan jeg helt sikkert findes på et sup-board langs Samsøs kyster.

Hvis du er interesseret, eller kender nogen, der er, så se også alle de andre tilbud ugen byder på her:

http://www.vandogvelvære.dk

Kropsterapi og Mindfulness København

www.christianwinding.dk