Jeg drikker mælk. Ikke for at få kalk, men for at få mælk i te og kaffe.

Jeg hørte engang at vi skal drikke mælk for at få kalk til knoglerne og derfor ville jeg finde ud af, hvem der havde undersøgt det. Jeg fandt 4 forkellige undersøgelser, der viste at mælk var godt for vores knogler.

Så kom det der; “død fisk”- udtryk i ansigtet, da jeg så at alle fire undersøgelser var lavet af mælkeproducenter…

Danmark er et af de lande, hvor der bliver drukket mest mælk, og samtidig et af de lande med den største udbredelse af knogleskørhed.

Vi mennesker er de eneste dyr på kloden, der drikker mælk som voksne – jeg kender ihvertfald ikke andre.  Da var det jeg tænkte (jo – det er faktisk muligt for mig..): “Hvor får dyrene egentlig kalk fra?”

(læs tidligere nyhedsbreve på min hjemmeside www.christianwinding.dk om bl.a. Magnesium og knogler)

Kropsterapi og Mindfulness København