En mand fra London ville holde op med at ryge. Han kontaktede en hypnoterapeut, og lavede en aftale. I trancen, som skulle afhjælpe rygningen, begyndte manden at fortælle en historie fra det gamle Ægypten. Det gentog sig hvergang han kom. Meget detaljeret og troværdigt foldede der sig noget ud, som terapeuten og manden selv bagefter gerne ville vide, hvor kom fra. Var manden en reinkarnation af en ægypter? Mnjaehh.. Nej!

Til en af seancerne havde de indkaldt en ægyptolog fra British Museum, som med det samme vidste hvad det drejede sig om – han var mildest talt imponeret! Manden i hypnose refererede alt fra en forholdsvis lang og snørklet tekst, som lå i en glasmontre på British Museums ægyptiske afdeling. Manden fortalte at han godt kunne huske, at han for år tilbage havde været på museet med familien. Han havde på et tidspunkt standset ved en montre og læst hele oversættelsen.

Summa summarum: Vi husker åbenbart alt – ALT!, hvad vi er blevet præsenteret for igennem livet. Det kunne være at vi skulle overveje, hvad vi fylder i hovedet, næste gang vi tænder fjerneren, for at se amatører i prime-time, Facebook, spille div. “slå ihjel-spil” osv.

Kropsterapi og Mindfulness København

www.christianwinding.dk