Jeg fik lidt røde kinder da jeg så, hvad guitaristen Søren Nørup havde skrevet om mig. Du kender måske Søren fra Zapp Zapp eller fra Rumors Corner…

Som guitarist er jeg afhængig af at mine arme og fingre fungerer 100% optimalt. Skaden fra et trafikuheld for 9 år siden gør at min venstre arm nogle gange er en lille smule mere udfordret, end jeg selv godt kunne tænke mig. Derfor er det vigtig for mig at have en god behandler i mit netværk som kan trylle lidt når jeg har travlt.

Jeg kan varmt anbefale jer at bruge min gamle ven Christian Winding. Han fixede mine symptomer på 1 behandling hvorefter jeg med største lethed kunne gennemføre mine jobs. Så hvis du ind imellem har fysiske udfordringer så er han en mulig løsning. Udover at kunne lave quick fixes, er han også god til at formidle træningsøvelser lige præcis målrettet de skanvanker man kommer med.

Kropsterapi og Mindfulness København

www.christianwinding.dk