Nu bliver du nok syrlig:

En del mennesker i min klinik fortæller, at de kan mærke forskel i kroppen efter en weekend med rødt kød og vin. De føler stivhed i ryggen og i leddene. 

Bliver kroppen forsuret af bøffer og vin? Jeg ved det ikke, men noget tyder på det, og syren skal udskilles som bl.a. kultveilte gennem udåndingen. 

Som kropsterapeut har jeg den store glæde at kunne hjælpe mennesker af med stivheden i kroppen – også selv om den ikke kommer fra bøffer og vin.

I min klinik oplever jeg at de mennesker jeg har på briksen, øger forbrændingen og udskillelsen af affald. Diabetikere registrerer et højere blodsukkerniveau efter behandlingen, og skal have et skud insulin. De fleste får prikken, snurren og sammentrækninger i muskulaturen – specielt i fingre og ansigt – fordi PH-værdien i kroppen ændres når de skiller sig af med store mængder kultveilte.

Det lyder dramatisk, men den mærkbart øgede velvære i kroppen bagefter, er det hele værd. Den meget dybtgående massage løsner alle muskler, og forbedrer blodcirkulationen og næringsstoftilførslen i de fineste blodkar i huden, som bliver glattere og sundere at se på ved gentagne behandlinger.

Kroppens omsætning kræver væske og jeg råder alle til at drikke rigeligt med vand efter en behandling.