Jeg har fået (suk) tennisalbue. Det er der ret mange der får. Jeg tror det var havearbejdet i det herlige forår, der gjorde det. Nu gør det ondt når jeg løfter sauterpanden af komfuret.

Nu er det sommer og folk har korte ærmer. Jeg ser dem  i gadebilledet med små sorte velcro-bånd om armen, lige under albuen. Sådan et burde jeg vel også gå med..

Der har været en del mennesker hos mig i tidens løb, som jeg har hjulpet af med tennisalbue. Jeg kan bare ikke reparere mig selv – det kræver to hænder. Dog kan jeg selv gøre flgn:

Jeg holder armen strakt frem foran. Lader tommelfingeren pege op mod himlen og lillefingeren ned mod jorden. Bøjer nu håndledet og hjælper til med den anden hånd. Det strækker på ydersiden af armen og op mod det lille knoglefremspring på ydersiden af albuen. Jeg øger strækket ved at lukke fingrene stadig med bøjet håndled. Jeg gør det mange gange om dagen i 30 sek. ad gangen. 

Kropsterapi og Mindfulness København

www.christianwinding.dk