“Du skal ikke tro på, hvad din læge siger til dig. Det her, det virker helt ned på celleniveau!”

Jeg gik på Body-sds uddannelsen i slipstrømmen på den tids regerings tiltag mod “Ekspertvældet”.  I dag er det mere reglen end undtagelsen, at konspirationsteorier er vejer tungere end det, der er bevist. Fx. de er de mennesker, der lider under bivirkninger fra HPV-vaccinen, ret alene. I resten af Europa findes dette syndrom simpelthen ikke, og her kigger man undrende mod de danske kyster.

På uddannelsen tog man heller ikke altid videnskab for gode varer. Jeg har oplevet, at en af mine medstuderende kom til mig, med en flaske vand med eksotisk etiket. Vand fra en eller anden helbredende kilde i Det Indre Mongoliet. “Det er jo direkte farligt, at drikke vandet fra hanen i København!” Bemærkningen afledte de første tegn på hensygnende torsk i mit ansigt.

Jeg har også fået stukket div. algeprodukter op under næsen med en bemærkning som: “Det her, det virker helt ned på celleniveau!” Der fik jeg for alvor død fisk i øjnene.

For pokker.., en gulerod virker helt ned på celleniveau. De vitaminer der er i sådan en orange javert, de når jo også ud i cellerne!

Kropsterapi og Mindfulness København

www.christianwinding.dk