For længe siden, kom der en i min klinik med et grelt hold i ryggen, et “hekseskud”.  Jeg smilede bredt, og forkyndte at det ikke var noget problem. Overmodigt kastede jeg mig ud i opgaven, men da personen forlod klinikken, havde jeg en forkert fornemmelse i maven. Det var ikke godt. 

Det viste sig at det nærmest var blevet værre, og  jeg måtte krybe sammen i et hjørne og efterhånden erkende, at jeg var gået for hårdt til den.

Et hold i ryggen skal man have respekt for. Du har måske prøvet det og kender fornemmelsen af at du lige skal tjekke hvor slemt det egentlig er. Lave lidt stræk og bøj og… Lad være! Det skal lirkes på plads og det tager sin tid.

Når der kommer en med hold i ryggen til mig i dag, så bruger jeg tid på det. To, tre, måske fire behandlinger, men så skulle den også være i orden.

Kropsterapi og Mindfulness København

www.christianwinding.dk