Det er en trist tid, hvor en del mennesker døjer med nedsat iltoptagelse pga. covid. Men også kol og astma kan gøre livet svært. Når du ikke får ilt nok så bliver du træt. Forpustet og træt. Udover de nedsatte fysiske evner, så kan du også opleve nedsat humør.

Verdensmestrene i fridykning, Stig Severinsen og Stig Pryds, har, på i deres undervisning, påvist markante forbedringer i iltoptagelsen hos bl.a. mennesker der har haft covid. En af de mere kuriøse ting er at mennesker med astma, stort set ingen symptomer har, hvis de træner som en fridykker – også selvom det foregår på stuegulvet!

Jeg kan hjælpe!

Med min egen baggrund i Body-sds, fridykkertræning og vejrtrækningsøvelser fra bl.a. yoga (pranayama), kan jeg hjælpe med at smidiggøre brystkassen og lungevævet, og træne vejrtrækningsmuskulaturen.

De fleste af os udnytter ikke vores vejrtrækningskapacitet nok. Under normale omstændigheder har lungerne en kæmpe overkapacitet som gør, at vores blod altid er iltet 100% – også selvom lungerne kun behøver at yde 60%. Det er den overkapacitet du kan lære at udnytte.

I min klinik for kropsterapi i midten af København, kan jeg vise dig hvordan du kan optimere din iltoptagelse.

Gå til hjemmesiden her: http://www.christianwinding.dk