Om Christian Winding

Engang så jeg Ole Kåre Føli løsne op for cykelrytteren Carlos Sastres spændinger i filmen “Overcoming”. Filmen handler om Bjarne Riis og hans cykelhold CSC, og da jeg så det, var jeg ikke i tvivl om, at der er mere til sagen, end det man lærer som fysioterapeut eller som kiropraktor.

Min interesse for sammenhængen mellem krop og psyke startede for længe siden i karateklubben. I sammenlagt 30 år har jeg øvet japanske og kinesiske kampformer og derigennem også den meditation, der hører til. Det affødte bl.a., at jeg blev uddannet idrætslærer i 1999.

I 2009 blev jeg kropsterapeut, uddannet hos Ole Kåre, Daniel Petrovic og Michael Eis på Body-SDS i København og i Karlslunde. I de år blev min meditationspraksis intensiveret da en del af uddannelsen netop kræver dette.

Efterfølgende har jeg taget kurser hos kraniosakral-terapeut/SORS-behandler Lars Kjeldal, og på Correction Academys overbygningskurser for fysioterapeuter.

Derudover har jeg gennemgået uddannelse som Mindfulnesstræner ved Kognitivcenter Fyn.

Siden 2009 har jeg haft egen praksis i hjertet af København. Her får jeg dagligt vækket min interesse i, og nysgerrighed for kroppen og sammenhængen mellem spændinger, tanker, følelser og vejrtrækning, men selvfølgelig også for hold i nakken, sportsskader og alt hvad mine klienter kommer med.

Kropsterapeut • Christian Winding - København

Christian Winding     •     Peder Skrams Gade 7, 2.th.     •     1054 København K     •     +45 25 85 26 80