Et forløb til dig, der har en presset hverdag, dig der mærker stress, eller er sygemeldt med stress. Til dig der har angst, men også til dig, der bare drømmer om at komme igang med en fast meditationspraksis, eller til dig der gerne vil have inspiration til din daglige meditationspraksis.

8 mandage i efteråret vil jeg guide meditationer. Vi vil sammen gennemgå de oplevelser, vi hver især har under meditationerne. Hvis du skal opleve en udvikling, så er det nødvendigt, at du mediterer lidt hver dag – bare fem-ti minutter. Du får derfor lydfiler med hjem, som du kan følge, når du mediterer derhjemme. 

Meditation er træning af bevidstheden, altså din opmærksomhed. Bevidstheden opfører sig ligesom musklerne: resultatet forsvinder igen, hvis du holder op med at træne. Gennem forløbet bliver du klar til at komme igang med en fast egen-praksis.

I løbet af de otte uger lærer du bl.a. hvordan du undgår at blive styret af dine tanker og følelser. Gennem meditationen træner du evnen til at få øje på de tanker og følelser, der før hen har styret dig og dit liv – lige i det øjeblik hvor de opstår.

Når du pludselig får øje på tanker og følelser, kan du hele tiden forholde dig til om de er relevante for dig. Behøver du at reagere på dem? Det vil hjælpe dig til at træde et skridt tilbage og “tælle til ti” i pressede situationer, og undgå at din krop går i alarmberedskab.

Foto: Rie Neuchs

Forløbet vil foregå i Peder Skrams Gade, bag Kgs. Nytorv. Tilmelding: chrwinding@gmail.com

Start: mandag d. 9. september. Herefter d. 16., 23. og 30. september, d. 7., 21. og d. 28. oktober, og endelig d. 4. november – Alle dage kl. 17.00 – 18.00

Pris: kr. 800,- som betales ved første meditationsdag, enten på Mobilepay, bankoverførsel eller kontant.

Hjemmeside: http://www.christianwinding.dk