Det er ellers noget af en udtalelse, og jeg holder da også vejret mens jeg skriver det. Men efter at have fjernet smerter fra golf- og tennis-albue (se billede) hos 7-8 klienter, så tør jeg godt sige det højt med et lille sug i maven.

At være kropsterapeut kræver ofte andre tilgange end det “etablerede system” tilbyder, og når klienter kommer hos i min klinik for kropsterapi, så har de ofte fået behandling og vejledning uden at det har hjulpet.

Behandlingen går ud på at “åbne” albueleddet en ganske lille smule og få klienten til at arbejde med den involverede muskulatur, mod en let belastning.

I øjeblikket arbejder jeg sammen med en klient, der har triceps-tendonitis, og to klienter der har smerter fra hhv. rotatorcuff-syndrom og acromionbursitis. Foreløbig ser det meget lovende ud!

Foto: Rie Neuchs

Kropsterapeut Christian Winding – udd. hos osteopat John Gibbons, Oxford University Sports, samt hos Body-SDS

Klinik i Kbh. K. lige bag Det Kgl. Teater.

Skriv til mig via hjemmesiden og bestil tid: http://www.christianwinding.dk