Der kommer tit mennesker i min klinik med smerter et sted i kroppen. Som regel har de også en ret præcis problemstilling. Ofte har de først været til kiropraktor, fys, massage, osteopat osv., men intet har hjulpet. Så er gode råd dyre og jeg er på udebane. Og så alligevel ikke..

Jeg starter som regel med at dække mig ind ved at sige, at det er ikke sikkert at jeg kan gøre noget, men jeg vil gerne forsøge. Det er indlysende at selve problemet/lidelsen er blevet behandlet grundigt, så jeg må kigge andre steder hen, for evt. at kunne afsløre noget, andre behandlere ikke har set.

Kroppen er i virkeligheden et stativ (skelettet) med en række elastikker (musklerne) der holder stativet oppe. Hvis en, eller flere af elastikkerne trækker for meget i en retning, så bliver stativet skævt. Derfor kan det virke fuldstændig mirakuløst at, når jeg løsner ydersiden af et ben, så slipper skulderen i modsatte side. Jeg bliver jævnligt selv overrasket over hvordan det hele hænger sammen.

Kropsterapi København

http://www.christianwinding.dk

Kropsterapeut udd. v. Body-sds, Mindfulnessinstruktør