Jeg møder mange mennesker, der ikke kan holde guidede meditationer ud fordi stemmen eller sproget virker forstyrrende. Her er svaret på de menneskers bønner:

Mark Williams, professor i psykologi ved Oxford, har lavet en række guidede meditationer, og hans diktion og den lethed han har i sit klassiske, engelske sprog gør, at man bliver draget helt ind i hans verden.

Jeg laver selv guidede meditationer, og har gjort det i en del år. Der er dage hvor jeg egentlig er godt tilfreds med min stemme og flowet i meditationerne, men her må jeg bøje mig i støvet for en mester.

Prøv hans meditationer når du sidder i toget eller i bussen. Nogen af dem er så korte at du sagtens kan nå det. Hvis du kører for langt, så kan du vende om og høre en til.

Her er et link til hans side “Finding peace in a frantic world”

Deeper Mindfulness: The New Way to Rediscover Calm in a Chaotic World