Kun én reagerede på mit indlæg om at nedbringe, og evt. fjerne symptomerne på bl.a. astma. Noget må der have været galt med mit indlæg, for det er da vanvittig vigtigt at bringe videre!?

Det er i virkeligheden ret enkelt: Du får for meget luft!

Der er mange idrætsfolk der kender fornemmelsen af at lungerne “trækker sig sammen” ved max belastning. Når du virkelig er forpustet efter en præstation, og står og hiver efter vejret med åben mund, så kommer fornemmelsen af ikke at kunne få luft nok i lungerne. Lungevævet trækker sig sammen.

Det er bl.a. fordi at du trækker vejret gennem munden. Når det sker, så får du store mængder tør luft i lungerne. Anæstesi-lægerne ved det godt. I en respirator sidder der en luft-fugter, for patienten kan ikke få luft over i blodet hvis luften er tør…

Og så er der profesionelle svømmere der har astma… og så er der fridykkerne der fjerner deres astma…. og så er der er nitrogen-oxiden… og Bohr-effekten… Men her bliver det for meget til os med opmærksomhed som guldfisk…

Såehh…, en gang til for prins Knud: Vil du høre mere? Skal jeg hjælpe med at nedbringe/måske fjerne dine astmasymptomer?

Hvis ikke, så gør i det mindste sådan her: træk vejret gennem næsen – Slut!!!

Kontakt mig her: http://www.christianwinding.dk

Kropsterapeut Christian Winding – udd. v. Body-sds og hos osteopat John Gibbons, Oxford University Sports